Gyors és egyszerű ügyintézés
Riasztó rendszerek telepítése és javítása
Távfelügyelet felső fokon
Távfelügyelet

Távfelügyelet

A korszerű elektronikus riasztórendszerek ma már szinte minden esemény érzékelésére képesek. Talán leggyengébb pontjuk a riasztás módja. A megszólaló sziréna legtöbbször csak elijesztésre alkalmas. Arra is egyre kevésbé, hiszen a járókelők, a szomszédok félnek beavatkozni s ez érthető is.

Az általunk ajánlott csendes, vagy szirénával kombinált riasztás lényegesen hatékonyabb. A riasztórendszer ekkor nem (vagy nem csak) szirénát működtet, hanem egy rádióadót,vagy egy gprs modult amely egy speciális kódot vagy adatokat küld az éjjel-nappal működő ügyeleti szolgálatnak. Az ügyeleten elhelyezett kódvevő egy számítógéppel van összekötve, s így a diszpécser monitorán már akkor megjelenik az adott eseményre vonatkozó intézkedési terv, amikor a behatoló esetleg a zárat feszegeti.

Ez a gyorsaság lehetővé teszi, hogy a diszpécser a behatolással egyidőben értesítse a rendőrséget, vagy a tűz kitörésekor a tűzoltókat. Arra is módot ad a rendszer, hogy idős , illetve egyedül élő emberek esetleges rosszulléte esetén egy gombnyomásra értesíthessék kezelőorvosukat, vagy az orvosi ügyeletet.

 

Copyright © 2016 - Monitor Alarm Kft. - Minden jog fenntartva !