Gyors és egyszerű ügyintézés
Riasztó rendszerek telepítése és javítása
Távfelügyelet felső fokon
Távfelügyelet

Rólunk

 

 

Cégünk 1993. nyarán alakult meg LONG RANGE Bt néven.  A diszpécser központ az Érd Városi Rádióklub helységében volt, az Érdi Taxi-val együtt (első évben 18db felhasználóval). A vonulási feladatot az Érdi Rendőrség látta el, majd egyre gyarapodott az ügyfelek száma, ami miatt változásokra került sor. Így egy határozat alapján a vállalkozóknak maguknak kellet megoldani a fellépő helyzetet. 1995-ben áttértünk a számítógépes rendszerre - így könnyebb lett a feladat - de az ügyfelek száma rohamosan nőtt. Így a céget átalakítottuk családi vállalkozássá,  a nevünk MONITOR ALARM Bt-re változott.

 

Az első időben csak rádiós rendszert üzemeltettünk. Ennek egy érdekessége, hogy Magyarországon a mi vállalkozásunk volt az első, akinek érvényes Frekvencia Használati engedélye volt. Majd a fejlődés és az igény alapján elkezdtük telepíteni a telefonos rendszereket is. 

 

2000 környékén már öt különböző helyről vonultunk. Az autóparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, jelenleg Dacia Dustereket használunk. 2000-ben az Intéző utca 8 sz. alatt létrehoztuk a saját diszpécser központunkat, majd később a vállalkozás Kft. formájában működött és jelenleg is működik. Természetesen a számítógépes fejlődést mi is követtük és egyre jobb és jobb gépeket telepítettünk. Saját szerelő csapatot  hoztunk létre, ami jelenleg is működik, igaz egy önálló vállakózásként: MONITOR ALARM SERVICE Bt. 

 

A mobiltelefonos használat elterjedésével a GPRS rendszerfejlődésnek indult.

A központi hálózatunk alkalmas az akár egyedileg szerelt lakás intelligencia (Smart Home) rendszerek csatlakoztatásához is, vagy akar kamerás megfigyelő rendszer távfelügyeletére.

 

Célunk, hogy az ügyfeleinket a lehető legmagasabb szinten szolgáljuk ki.

 

Németh Tibor Ügyvezető

Copyright © 2016 - Monitor Alarm Kft. - Minden jog fenntartva !