Gyors és egyszerű ügyintézés
Riasztó rendszerek telepítése és javítása
Távfelügyelet felső fokon
Távfelügyelet

Rólunk

 

 

Cégünk 1993. nyarán alakult meg LONG RANGE Bt néven.  A diszpécser központ az Érd Városi Rádióklub helységében volt, az Érdi Taxi-val együtt (elsÅ‘ évben 18db felhasználóval). A vonulási feladatot az Érdi RendÅ‘rség látta el, majd egyre gyarapodott az ügyfelek száma, ami miatt változásokra került sor. Így egy határozat alapján a vállalkozóknak maguknak kellet megoldani a fellépÅ‘ helyzetet. 1995-ben áttértünk a számítógépes rendszerre - így könnyebb lett a feladat - de az ügyfelek száma rohamosan nÅ‘tt. Így a céget átalakítottuk családi vállalkozássá,  a nevünk MONITOR ALARM Bt-re változott.

 

Az elsÅ‘ idÅ‘ben csak rádiós rendszert üzemeltettünk. Ennek egy érdekessége, hogy Magyarországon a mi vállalkozásunk volt az elsÅ‘, akinek érvényes Frekvencia Használati engedélye volt. Majd a fejlÅ‘dés és az igény alapján elkezdtük telepíteni a telefonos rendszereket is. 

 

2000 környékén már öt különbözÅ‘ helyrÅ‘l vonultunk. Az autóparkunkat folyamatosan korszerűsítjük, jelenleg Dacia Dustereket használunk. 2000-ben az IntézÅ‘ utca 8 sz. alatt létrehoztuk a saját diszpécser központunkat, majd késÅ‘bb a vállalkozás Kft. formájában működött és jelenleg is működik. Természetesen a számítógépes fejlÅ‘dést mi is követtük és egyre jobb és jobb gépeket telepítettünk. Saját szerelÅ‘ csapatot  hoztunk létre, ami jelenleg is működik, igaz egy önálló vállakózásként: MONITOR ALARM SERVICE Bt. 

 

A mobiltelefonos használat elterjedésével a GPRS rendszerfejlÅ‘désnek indult.

A központi hálózatunk alkalmas az akár egyedileg szerelt lakás intelligencia (Smart Home) rendszerek csatlakoztatásához is, vagy akar kamerás megfigyelÅ‘ rendszer távfelügyeletére.

 

Célunk, hogy az ügyfeleinket a lehetÅ‘ legmagasabb szinten szolgáljuk ki.

 

Németh Tibor ÜgyvezetÅ‘

Copyright © 2016 - Monitor Alarm Kft. - Minden jog fenntartva !